Site Search: "sgk"

Displaying search results from 21 results are found

CONTENT

The CPAP device is silent and easy to carry, with a short treatment time and constant pressure; The SGK is an affordable device for contracting your sleep apnea and other disabilities with the possibility of negotiable price-fixing.

Detail

Auto CPAP devices are suitable for your sleep apnea and other ailments with the possibility of quiet and easy transportation and with the possibility of having your doctor's discretion to arrange for your discomforts with the appropriate equipment and masks and with SGK's contracted economical price. devices.

Detail

Opportunity to pay the price with economical installment by contracting with our respiratory, sleeping, apneic, oxygen people with our convenient devices and masks for your discomforts which are diagnosed by the doctor with easy transportation with BPAP SGK & OML; .

Detail

In order to purchase a device from the Social Security Institution;

First of all, you need to apply to SSI Directorate. The organization will give you the device specified in your report from its own inventory. However, if there is no equipment in stock for the institution, you will be able to purchase the device from the medical distributor and receive a refund from the institution pursuant to Article 7.2.2 of the SUT (Health Implementation Communiqué).

Documents required for reimbursement;

  • The report or your prescription must include 'No organization' approval.
  • UBB (National Knowledge Base) registration of the device.
  • Warranty Certificate of the device.
  • Proof of Entitlement for the company from which you purchased the device.
  • A commitment to return the device to the institution at the end of the treatment.
  • UBB tag (Barcode) of the device.
  • Company UBB Registration.
Detail

These documents will be refunded to SSI by Social Security Institution. The payment amounts of the institutions are as follows. VAT rate is 8%.

  • OXYGEN CONCENTRATOR: 899,33 TL
  • CPAP DEVICE: 702 TL
  • AUTO CPAP DEVICE: 1404 TL
  • BPAP DEVICE: 2214 TL
  • BPAP ST EQUIPMENT: 5184 TL
  • AVAPS DEVICE: 5184 TL
  • ASV DEVICE: 8100 TL
  • NOSE MASK: 220 TL
  • MOUTH NOSE MASK: 236 TL
  • HOSE: 29 TL

SGK You can contact our customer representative for contract product supply and consultancy services.

Detail



1. Which unit should be visited in the Social Security Institution?
Answer: You need to go to the Returned Devices Service connected to the SGK Directorates with your reports and documents. The Service inspects your documents and delivers the device in stock without a fee request. However, institutions do not interfere with the consumables of the devices (masks, hoses, filters, etc.).

2. Does the SSI give a new device?
Answer: The devices you have received by SGK are not zero. Because SSI does not buy new devices. Previously used devices are returned to the patients are given again.

3. Does the device I purchased belong to me?
Answer: If you have to buy the device because SGK is not in stock, you have to return the device to SGK at the end of the treatment if you get the institution repayment. Even if you have paid a difference to the device you have purchased the device you receive payment from the institution you are embezzled and the institution belongs. There is no proportion of the difference amount you have paid. You shall bear all the difference fee above the corporate payment amount specified in the Health Implementation Communiqué.

4. When and how does the SSI pay back?
Answer: The amount of the repayment of SGK device within 20 - 45 days. Ziraat Bank T.C. Your ID is deposited in your number.

5. How long is the prescription validity period?
Answer: You must apply to the institution within 13 days after your prescription is written.

6. Where will I take the device in case of technical failures related to the devices?
Answer: In the technical problems related to the device you have used, you should first bring the device to the institution. If the technical service of the institution cannot be intervened, you must contact the technical service of the manufacturer.

7. Who is paying for the service charge when the device is sent to technical service outside the scope of the warranty?
Answer: SGK service fee is up to 1.000 TL. If the service fee above this amount, the institution does not accept this fee, the device is scrapping and giving the new device to the patient.

8. What should I do when there is a power failure in the treatment of the oxygen concentrator, which is constantly used?
Answer: You will need to have an oxygen cylinder as an alternative to power outages.

Detail

CATAGORY

About Us - Sleep Apnea Mask, Devices and Accessories | dealers istanbul, turkey dealers, sgk returnable devices, sgk negotiated demo service, overall turkey, Burak gürkan, züleyha gürkan
Detail

Retail and service services of Sleep Apnea Devices and Masks and SSI products | sleep apnea device sgk, the best sleep apnea equipment, sleep apnea device price, sgk returnable devices, sleep apnea device users reviews, sleep apnea device mask price, ResMed sleep apnea device price, CPAP device price, sleep apnea mask
Detail

The CPAP device is used to prevent obstruction in the upper respiratory tract in sleep apnea patients. | Easy transport, cpap device, sgk, resmed, respiration, device, sleep, apnea, sleep apnea device, cpap device sgk
Detail

Quality Service for Private and Institutional Patients with Automatic CPAP Portable Oxygen Concentrator | sleep apnea, symptoms, diagnosis, CPAP, device, philips, doctor, masks, auto-CPAP, Auto Cpap Device SGK, respiratory home type
Detail

BPAP devices for treatment of upper respiratory tract and lung diseases | bpap device prices, bipap device losses, bipap device price, bipap device users, bipap device sgk, bpap device mask, home bipip device prices, bipap device usage, bpap device sgk, home respirator
Detail

AUTOMATIC BPAP devices for upper respiratory tract and lung disease treatment products | auto bipap, auto bipap, auto bipap, auto bipap prices, auto bipap, auto bipap prices, auto bipap nedir, auto bipap sgk
Detail

BPAP ST provides better respiration of the patient and reduces the pressure in the breathing and provides a productive sleep. | bpap st device, respiration, bipap st device usage, bpap device sgk payment, Oxygen Concentrator
Detail

Sleep apnea masks are designed as face and nose masks to offer you the most comfortable sleep apnea treatment possible. | sleep apnea mask, nose mask, face mask, sleep apnea masks, resmed, respirox, sgk, Respiratory Mask SGK
Detail

ResMed Authorized Dealer SGK Contracted Devices | ResMed distributor turkey, ResMed mask, s9 ResMed ResMed CPAP, ResMed CPAP turkey distributor ResMed CPAP device, dealers ResMed ResMed BPapin
Detail

The Oxygen Concentrator is an electronic device that provides uninterrupted oxygen at the touch of a button for as long as you need it. | oxygen hose, hartum, respiratory hose, breath hose, device hose, Oxygen Concentrator SGK
Detail

Effective medical device sales service maintenance services for sleep apnea and treatment. | sleep treatment devices, sleep test, sgk contracted devices, sleep devices care, respiratory device care, sleep test at home
Detail

SGK Contracted Sleep Apnea Respiratory Equipment | sgk medical material payment, sgk reimbursement list, nebulizer sgk payment, institution payment list, sgk refund devices, sleep apnea sgk payment list, Sleep and Respiratory Equipment SGK Payment List
Detail

Oxygen Concentrator breathing apparatus with oxygen support of approximately 95% | battery portable oxygen concentrator, airsep portable oxygen concentrator price, portable oxygen concentrator sgk, 2nd hand portable oxygen concentrator, portable oxygen concentrator 2kg airsep freestyle price, philips portable oxygen concentrator, portable oxygen concentrator prices, best portable oxygen concentrator
Detail