Site İçi Arama: "sgk"

Site içerisinde arama sonucu 22 sonuç bulundu.

İÇERİK

CPAP cihazı sessiz ve Kolay taşıma imkanı, kısa tedavi süreleri ile sabit basınç veren cihazlar SGK anlaşmalı olarak ekonomik taksitli fiyat ödeme imkanı ile tüm uyku apnesi ve diğer rahatsızlıklarınız için uygun cihazlar.

Detaylı Bilgi

Auto CPAP cihazıları sessiz ve kolay taşıma imkanı ile doktor tarafıdan teşhisi konulan tüm rahatsızlıklarınız için uygun cihaz ve maskelerimizle SGK anlaşmalı olarak ekonomik taksitli fiyat ödeme imkanı ile tüm uyku apnesi ve diğer rahatsızlıklarınız için uygun cihazlar.

Detaylı Bilgi

BPAP SGK ödemesi ile kolay taşıma imkanı ile doktor tarafıdan teşhisi konulan tüm rahatsızlıklarınız için uygun cihaz ve maskelerimizle solunum, uyku, apne, oksijen ürünlerimizle SGK anlaşmalı olarak ekonomik taksitli fiyat ödeme imkanı.

Detaylı Bilgi

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan cihaz alabilmeniz için;

Öncelikle SGK Müdürlüğüne başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Kurum, raporunuzda belirtilen cihazı kendi stoğundan size verecektir. Ancak, kuruma ait stokta cihaz bulunmuyorsa, medikal bayiden cihazı satın alıp, SUT 'un ( Sağlık Uygulama Tebliği ) 7.2.2 maddesi gereğince kurumdan geri ödeme alabileceksiniz. 

Geri ödeme alınabilmesi için gerekli evraklar;

  • Rapor yada reçetenizda ' Kurumda Yoktur ' onayı yer almalıdır.
  • Cihaza ait UBB ( Ulusal Bilgi Bankası ) kaydı.
  • Cihaza ait Garanti Belgesi.
  • Cihazı satın aldığınız firmaya ait Yetki Belgesi.
  • Tedavi bitiminde cihazı kuruma geri vereceğinize dair Taahhütname.
  • Cihaza ait UBB etiketi (Barkod) .
  • Firma UBB Kaydı.
Detaylı Bilgi

Belirtilen bu evraklar ile Sosyal Güvenlik Kurumuna gidildiği takdirde SGK tarafından size geri ödeme yapılacaktır. Cihazlara ait kurum ödeme tutarları aşağıda belirtildiği gibidir. KDV oranı %8 olup belirtilen fiyatlara KDV Dahildir.

  • OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ : 899,33 TL
  • CPAP CİHAZI : 702 TL
  • OTO CPAP CİHAZI : 1404 TL
  • BPAP CİHAZI : 2214 TL
  • BPAP ST CİHAZI : 5184 TL
  • AVAPS CİHAZI : 5184 TL
  • ASV CİHAZI : 8100 TL
  • BURUN MASKESİ : 220 TL
  • AĞIZ BURUN MASKESİ : 236 TL
  • HORTUM : 29 TL

SGK Anlaşmalı ürün temini ve danışmanlık hizmeti konusunda müşteri temsilcimizle irtibata geçebilirsiniz.

Detaylı Bilgi



1. Sosyal Güvenlik Kurumunda hangi birime gidilmeli ? 

Cevap : SGK Müdürlüklerine bağlı İadeli Cihazlar Servisine rapor ve evraklarınızla gitmeniz gerekmektedir. Servis, evraklarınızı inceler ve stokta bulunan cihazı bir ücret talebi olmadan size teslim eder. Fakat kurumlar cihazlara ait sarf malzemelere ( maske, hortum, filtre vb. ) karışmamaktadır.

2. SGK yeni cihaz mı veriyor ?

Cevap : SGK tarafından almış olduğunuz cihazlar sıfır değildir. Çünkü, SGK yeni cihaz alımı yapmaz. Daha önce kullanılıp kuruma geri verilen cihazlar tekrar hastalara verilir.

3. Satın aldığım cihaz bana ait mi oluyor ?

Cevap : SGK stoğunda bulunmadığı için cihazı satın almak durumunda kaldığınızda, kurum geri ödemesini aldığınız takdirde tedavi bitiminde cihazı SGK' ya geri vermek zorundasınız. Satın aldığınız cihaza fark ödemiş olsanız dahi kurumdan ödeme aldığınız an cihaz size zimmetlenmiş ve kuruma ait oluyor. Ödemiş olduğunuz fark tutarının herhangi bir oranı yoktur. Sağlık Uygulama Tebliğinde belirtilen kurum ödeme tutarının üzerinde kalan tüm fark ücreti size aittir.

4. SGK geri ödemeyi ne zaman ve nasıl yapıyor ?

Cevap : SGK cihaza ait geri ödeme tutarını 20 - 45 gün içerisinde T.C. Ziraat Bankası T.C. Kimlik Numaranıza yatırmaktadır.

5. Reçete geçerlilik süresi kaç gündür ?

Cevap : Reçeteniz yazıldıktan sonra 13 Gün içinde kuruma başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

6. Cihazlarla ilgili yaşanan teknik arızalarda cihazı nereye götüreceğim ?

Cevap : Kullanmış olduğunuz cihazla ilgili yaşanan teknik sıkıntılarda cihazı öncelikle kuruma götürmeniz gerekmektedir. Kurum teknik servisinin müdahele edemediği durumda ise üretici firmaya ait teknik servis ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

7. Cihaz garanti kapsamı dışında teknik servise gönderildiği zaman servis ücretini kim karşılıyor ?

Cevap : Cihaza ait teknik servis ücretini SGK 1.000 TL ye kadar karşılamkatadır. Eğer servis ücreti bu tutar üstünde çıkarsa, kurum bu ücreti kabul etmeyip cihazı hurdaya çıkarıyor ve hastaya yeni cihaz veriyor.

8. Sürekli kullanılan oksijen konsantratörü tedavisinde elektrik kesintisi olduğunda ne yapmalıyım ?

Cevap : Elektrik kesintilerinde alternatif olarak oksijen tüpü bulundurmanız gerekecektir.

Detaylı Bilgi

KATEGORİLER

Hakkımızda - Uyku Apnesi Maskeleri, Cihazları ve Aksesuarları | istanbul bayi, türkiye bayi, sgk iadeli cihazlar, sgk anlaşmalı, demo hizmeti, türkiye geneli, burak gürkan, züleyha gürkan
Detaylı Bilgi

Uyku Apne Cihazları ve Maskeleri ile SGK temini ürünleri perakende ve servis hizmetleri | uyku apne cihazı sgk, en iyi uyku apnesi cihazı, uyku apnesi cihazı fiyatı, sgk iadeli cihazlar, uyku apnesi cihazı kullanıcı yorumları, uyku apnesi cihazı maskesi fiyatı, resmed uyku apnesi cihazı fiyatı, cpap cihazı fiyatı, uyku apnesi maskesi
Detaylı Bilgi

Elifce Medikal | Uyku ve Solunum Cihazları | Unkapanı Fatih - İstanbul | istanbul, turkey, centers, distributors, dealers, primary dealers, central sleep apnea, Unkapanı sgk, conqueror sgk, sgk negotiated drug device
Detaylı Bilgi

CPAP cihazı, uyku apnesi hastalığında üst solunum yollarında oluşan tıkanıklığı engellemek için kullanılır. | Kolay taşıma, cpap cihazı, sgk, resmed, solunum, cihazı, uyku, apnesi, uyku apne cihazı, uyku apnesi cihazı sgk, solunum cihazı markaları, Cpap cihazı sgk
Detaylı Bilgi

Otomatik CPAP Taşınabilir Oksijen Konsantratörü ile Özel ve Kurum Hastalarına Kaliteli Hizmet | uyku apnesi, belirtiler, teşhis, CPAP, cihaz, philips, doktor, maskeler, oto-CPAP, Auto Cpap Cihazı SGK, solunum cihazı ev tipi
Detaylı Bilgi

BPAP cihazları üst solunum yolları veya akciğer hastalıkları tedavi ürünleri | bpap cihazı fiyatları, bipap cihazı zararları, bipap cihazı fiyat, bipap cihazı kullananlar, bipap cihazı sgk, bpap cihazı maskesi, ev tipi bipap cihazı fiyatları, bipap cihazı kullanımı, BPAP Cihazı SGK, evde solunum cihazı
Detaylı Bilgi

OTOMATİK BPAP cihazları üst solunum yolları ve akciğer hastalıkları tedavi ürünleri | auto bpap, otomatik bpap, auto bipap, auto bipap cihazı fiyatları, auto bipap cihazı, auto bipap fiyatları, auto bipap nedir, auto bipap cihazı sgk, ev tipi solunum cihazı
Detaylı Bilgi

BPAP ST hastanın daha iyi solunum sağlayarak solumdaki basıncı azaltır ve verimli bir uyku sağlar. | bpap st cihazı, solunum, bipap st cihazı kullanımı, bpap cihazı sgk ödemesi, Oksijen Konsantratörü
Detaylı Bilgi

Uyku apnesi maskeleri size mümkün olan en rahat uyku apnesi tedavisini sunmak için yüz ve burun maskeleri olarak tasarlanmıştır. | uyku apne maskesi, burun maskesi, yüz maskesi, uyku apnesi maskeleri, resmed, respirox, sgk, Solunum Maskesi SGK
Detaylı Bilgi

ResMed Yetkili Bayii | SGK Anlaşmalı Resmed Cihazlar | resmed türkiye ana bayisi, resmed istanbul bayi, resmed maske, resmed s9, resmed cpap, resmed cpap türkiye bayisi, resmed cpap cihazı, resmed bayileri, resmed bpap, distribütör
Detaylı Bilgi

Oksijen Konsantratör Cihazı, ihtiyaç duyulduğu an ve miktar kadar, bir düğme dokunuşuyla kesintisiz oksijeni sağlayan elektronik bir cihazdır. | oksijen hortumu, hartum, solunum hortumu, nefes hortumu, cihaz hortumu, Oksijen Konsantratörü SGK
Detaylı Bilgi

Uyku apnesi ve tedavisi konusunda etkin medikal cihaz satış servis bakım hizmetleri | uyku tedavi cihazları, uyku testi, sgk anlaşmalı cihazlar, uyku cihazları bakımı, solunum cihazı bakımı, evde uyku testi
Detaylı Bilgi

SGK Anlaşmalı Uyku Apnesi Solunum Cihazları ödeme listeleri | sgk medikal malzeme ödeme, sgk geri ödeme listesi, nebulizatör sgk ödemesi, kurum ödeme listesi, sgk iadeli cihazlar, uyku apnesi sgk ödeme listesi, Uyku ve Solunum Cihazları SGK Ödeme Listesi
Detaylı Bilgi

Özgürce hareket etmek isteyen hastalara yaklaşık %95 saflığında oksijen desteği sağlan Oksijen Konsantratörü solunum cihazları | bataryalı taşınabilir oksijen konsantratörü, airsep taşınabilir oksijen konsantratörü fiyatı, taşınabilir oksijen konsantratörü sgk, 2.el taşınabilir oksijen konsantratörü, taşınabilir oksijen konsantratörü 2 kg airsep freestyle fiyatı, philips taşınabilir oksijen konsantratörü, kiralık taşınabilir oksijen konsantratörü fiyatları, en iyi taşınabilir oksijen konsantratörü
Detaylı Bilgi